Om Godzet på Bornholm

Godzet er en nystartet, mindre virksomhed, med et stort udvalg i musik og kunst, og mulighed for it- hjælp/ design, etc. Virksomheden køres til dagligt af Thomas Bugge, skolelærer, multikunstner, og musik/ kunst formidler.

Praktisk virksomhedsinfo:
“Godzet” v. Thomas Bugge.
Vietsvej 15
3760 Gudhjem
CVR: 42872032
Kontakt: info@godzet.dk

Salg af musik- East AreaRecords- Pladebutik på Bornholm. Og meget mere- Web, design, B2B, kunst. E.A.R er en del af Godzet.

Udstilling af kunst/ Thomas Bugge Art- se mere her. Thomas Bugge Art er en del af Godzet.

Vil du vide mere om sommerhuset, så læs herunder:

Vores sommerhus er beliggende på samme adresse på Bornholm. Sommerhuset er et helårshus til udlejning i kortere eller længere perioder. Huset er familie- venligt, og der er en landlig og afslappet atmosfære. Det ligger ikke ved strand og vand, og det afspejles selvfølgeligt i prisen. Der er 8-10 faste sovepladser (heraf 2 sovepladser til børn i køjeseng), og mulighed for opredning til yderligere 4 personer. Når I lejer hos os, er forbrug inkluderet i prisen – dog afhænger prisen af, hvor mange I kommer, og hvornår. Linned og håndklæder kan også tilkøbes. Se ledighed i menuen, hvor I også finder vores kontaktoplysninger.

Huset er centralt beliggende, ca 300 m fra Østerlars Rundkirke, med gode busforbindelser til andre steder på øen. Det er et ikke rygerhus, og man kan desværre ikke have kæledyr med.

Huset har: gratis Wifi, gratis kaffe i kaffehjørnet, entre med gulvvarme, stor vinkelstue med Spisebord, sofahjørne med TV/ Chromecast og spillekonsol. I stuen er der poolspil, airhockey, og en sovesofa med mulighed for opredning op til 2 personer. Det åbne køkken, med gulvvarme, ligger i forlængelse af stuen, og der er alt, hvad der skal bruges til at lave mad, og selvfølgeligt opvaskemaskine. For enden af stuen ligger et soveværelse. Efter køkkenet følger en trappe op til 1 salen, som er en stor sovesal med 6 sovepladser, og et sofahjørne med udsigt over markerne til Middelaldercenteret. Sofahjørnet kan også bruges som ekstra opredning op til 2 personer mere. Nede i stueplan ligger også de to badeværelser, og mellemgang med vaskemaskine, tørrestativ, babybadekar, puslebord, og småbørns stole.

I gåafstand finder I: Rundkirken, Minigolf parken BornPark, ogMiddelaldercenteret.

I cykelafstand, dvs indenfor en radius af 2-3 km, finder I: Østerlars og Østerlars Brugs, Stavehøl vandfald (Danmarks længste fritfaldende vandfald), Ismejeri, Rø plantage.

Lidt længere væk finder I: Gudhjem. Melsted gård, klippekysten.

Aller længst væk, dvs max 20 km, ligger de gode strande, Hammershus, røgerierne, og meget,meget, mere.

Velkommen til Godzet !