Om Godzet på Bornholm

Vores sommerhus er beliggende på Vietsvej 15, Østerlars/ Gudhjem på Bornholm. Sommerhuset er et helårshus til udlejning i kortere eller længere perioder. Huset er familie- venligt, og der er en landlig og afslappet atmosfære. Det ligger ikke ved strand og vand, og det afspejles selvfølgeligt i prisen. Der er 6 faste sovepladser på 1 sal, der er en sovesal/ opholdssal. Der er yderligere et soveværelse med dobbeltseng i stueplan, hvor der er plads til en barneseng. Der er yderligere mulighed for opredning til 2-4 personer i sovesofaer, eller i tipi. Man medbringer selv linned, og der afregnes el efter gældende tariffer (2023: 6-78 kr pr KWH). Se husets ledighed i menuen udner “Udlejning”, hvor I også finder vores kontaktoplysninger.

Huset er centralt beliggende på øen, ca 300 m fra Østerlars Rundkirke, med gode busforbindelser til andre steder på øen. Det er et ikke rygerhus, og man kan desværre ikke have kæledyr med, med mindre dette aftales med os.

Huset har: gratis Wifi, gratis kaffe i kaffehjørnet, entre med gulvvarme, stor vinkelstue med spisebord, sofahjørne med TV/ Chromecast og spillekonsol. I stuen er der airhockey samt multispil, og en sovesofa med mulighed for opredning op til 2 personer. Det åbne køkken, med gulvvarme, ligger i forlængelse af stuen, og der er alt, hvad der skal bruges til at lave mad, og selvfølgeligt opvaskemaskine, komfur/ ovn, mikroovn, køkkenmaskiner, osv. For enden af stuen ligger et soveværelse med dobbeltseng. Efter køkkenet følger en trappe op til 1 salen, som er en stor sovesal med 6 sovepladser, og et sofahjørne med udsigt over markerne til Middelaldercenteret. Sofahjørnet kan også bruges som ekstra opredning op til 2 personer mere. Nede i stueplan ligger også de to badeværelser, og mellemgang med vaskemaskine, tørrestativ, babybadekar, puslebord, og småbørns stole.

Udenfor er der bålsted med loungestole, trampolin, en lille klatrevæg, cykler, mange udespil, svømmedstyr, osv. Til Godzet er der også tilknyttet en musikbutik, som er aflukket ved udlejning, men den kan selvfølgeligt åbnes ved henvendelse til os.

I gåafstand finder I: Rundkirken, Minigolf parken BornPark, og Middelaldercenteret.

I cykelafstand, dvs indenfor en radius af 2-3 km, finder I: Østerlars og Østerlars Brugs, Stavehøl vandfald (Danmarks længste fritfaldende vandfald), Ismejeri, Rø plantage.

Lidt længere væk finder I: Gudhjem. Melsted gård, klippekysten.

Aller længst væk, dvs max 20 km, ligger de gode strande, Hammershus, røgerierne, og meget, meget, mere.

Vi håber, I får lyst til at booke vores sted, og få en dejlig familieferie. Velkommen til Godzet !

MVH. Thomas & Wiwian

Yderligere info:

Godzet er OGSÅ en nystartet, mindre virksomhed, med et stort udvalg i musik og kunst, og mulighed for it- hjælp/ design, etc. Virksomheden køres til dagligt af Thomas Bugge, skolelærer, multikunstner, og musik/ kunst formidler.

Praktisk virksomhedsinfo:
“Godzet” v. Thomas Bugge.
Vietsvej 15
3760 Gudhjem
CVR: 42872032
Kontakt: info@godzet.dk

Salg af musik- East AreaRecords- Pladebutik på Bornholm. Og meget mere- Web, design, B2B, kunst. E.A.R er en del af Godzet.

Udstilling af kunst/ Thomas Bugge Art- se mere her. Thomas Bugge Art er en del af Godzet.